WILLIAM BOEVA ‘13’ – try-out nieuwe comedy show

 

Dingen als ‘niet op de witte strepen van het zebrapad lopen (of net wel)’ herkent bijna iedereen. Dit is een uiting van OCD, obsessive-compulsive disorder, wat zeer onschuldig kan zijn, maar bij William Boeva is het een beetje te ver doorgeslagen.
Waar William in zijn vorige voorstelling B30VA nog worstelde met de levensvragen moet hij concluderen dat er eigenlijk nog niks is veranderd. Nog steeds geen hond, huis of kind. Daar heeft hij ook geen tijd voor, want de treden van iedere trap tellen houdt hem wel even bezig.
William vertelt over hoe deze dwangstoornis stilletjes aan zijn leven overnam, hoe hij in soms pijnlijk hilarische situaties toch de schijn hoog probeerde te houden en hoe hij de stem in zijn hoofd het zwijgen oplegde. Maar… als je brein alles controleert wat je denkt, wie controleert dan jouw brein?

Voor rolstoelpatiënten en eventuele begeleiders worden er bij ieder event aparte plaatsen voorbehouden en gelden dus dezelfde tickets.


Omschrijving Prijs Fee Aantal
William Boeva - Zitplaats
Deze zitplaatsen zijn ongenummerd. Onze zaalbegeleiders zorgen er echter voor dat je altijd samen kan zitten. Bovendien heb je op elke plaats in de zaal zeer goed zicht op het podium.
15,00 EUR 1,50 EUR
William Boeva - Diner Ticket
Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen incl. 3-gangen diner vanaf 2,5 u voor de show. Je wordt na aankoop van diner-ticket(s) tijdig op de hoogte gebracht van de verdere praktische info via stefan@ruyloft-events.be.
65,00 EUR 1,50 EUR
Totaal
0,00
EUR